Λάβετε μέρος τώρα

Τα πάντα για εμάς

Μάθετε ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε.

Ξεκινήστε να κερδίζετε

Τι είναι οι Πολύτιμες Γνώμες;

Μπορούμε να σας πούμε ότι οι Πολύτιμες Γνώμες είναι το μεγαλύτερο πάνελ ερευνών επί πληρωμή στον κόσμο. Αλλά δεν μας αρέσει να κάνουμε επίδειξη.

Εμείς θεωρούμε ότι είμαστε μια κοινότητα έρευνας αγοράς. Τα μέλη μας συμμετέχουν σε online έρευνες, συμπληρώνουν ημερολόγια και δοκιμάζουν νέα προϊόντα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Σε αντάλλαγμα, εμείς τους προσφέρουμε δωροκάρτες και κουπόνια από τις μεγαλύτερες μάρκες του εμπορίου.

Λειτουργούμε από το 2004 και σήμερα έχουμε πάνω από 3 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. Θέλετε να μάθετε γιατί; Ελάτε και δείτε μόνοι σας.

Ξεκινήστε να λαμβάνετε μέρος σε έρευνες αγοράς επί πληρωμή σήμερα

Απίστευτες ανταμοιβές για προβολή

Οι online έρευνές μας βοηθούν στον σχεδιασμό προϊόντων και υπηρεσιών για το μέλλον. Πώς; Λέγοντας στις μεγάλες εταιρείες και τους οργανισμούς ακριβώς τη γνώμη σας.

Αυτές εκτιμούν τα σχόλιά σας και εμείς σας ανταμείβουμε για τον χρόνο σας. Εξαργυρώστε δωροκάρτες και κουπόνια για κορυφαίες μάρκες, όπως Ticket Compliments .

Από περιβαλλοντικά θέματα και δημοφιλείς ταινίες μέχρι τάσεις μόδας και τα αγαπημένα σας τρόφιμα, εμείς θέλουμε την ειλικρινή γνώμη σας. Και κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Υπέροχες ανταμοιβές με τις Πολύτιμες Γνώμες

Ξεκινήστε σε λίγα λεπτά

Απλά συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής και ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας.

Αμέσως μόλις εγγραφείτε, θα αρχίσετε να λαμβάνετε έρευνες , απευθείας στα εισερχόμενά σας.

Και δεν ασχολούμαστε μόνο με έρευνες: θα μπορείτε επίσης να αξιολογήσετε διαφημιστικές εκστρατείες, να δοκιμάσετε νέα προϊόντα και πολλά άλλα.

Είστε ασφαλείς μαζί μας

Ως πάνελ έρευνας αγοράς, για εμάς η προστασία των δεδομένων σας είναι πολύ σημαντική. Γι’ αυτό και σας υποσχόμαστε ότι θα διατηρούμε κάθε πληροφορία που μας κοινοποιείτε 100% ανώνυμη.

Η δέσμευσή μας για το απόρρητο και τη δίκαιη χρήση των δεδομένων έχει πιστοποιηθεί από ανεξάρτητους φορείς. Ως εδραιωμένη εταιρεία, είμαστε επίσης μέλος όλων των μεγάλων οργανισμών έρευνας αγοράς, όπως οι εξής:

·     Ένωση Έρευνας Μάρκετινγκ (Marketing Research Association, MRA)

·     Σύλλογος Έρευνας Αγοράς (Market Research Society, MRS)  

Έχετε ερωτήσεις;

Δείτε τις Συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας Οι ομάδες υπηρεσιών μελών μας είναι εκπαιδευμένες για να σας βοηθάνε.

Δεν γίνατε ακόμη μέλος; Μάθετε γιατί γίνεται τόσος ντόρος.

 

Ξεκινήστε να κερδίζετε
 

Ανταμειφθείτε

Γίνετε μέλος δωρεάν, πείτε τη γνώμη σας και κερδίστε ανταμοιβές. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε.

Ανακαλύψτε τις Πολύτιμες Γνώμες

Διαλέξτε το δώρο σας

Εξαργυρώστε την πίστωσή σας σε κουπόνια για το Ticket Compliments και πολλά άλλα. Γίνετε και εσείς ένα από τα 3 εκατομμύρια μέλη μας που κερδίζουν κερδίζοντας έως €10 ανά έρευνα!

Εμφάνιση ανταμοιβών

Βρείτε μας στο Facebook

Κάντε μας Like στο Facebook και βρείτε ακόμη περισσότερους τρόπους να εκφράσετε τη γνώμη σας. Ελάτε στη συζήτηση σήμερα και γίνετε Μέλος του Μήνα!

Κάντε μας Like